Gamko

Over Gamko

Wie zijn wij?

Gamko is in 1958 opgericht door de ingenieur Van Gammeren, nu 60 later jaar later werken wij met 140 collega’s aan de ontwikkeling van de nieuwste koelingen. In de loop van de jaren is Gamko steeds verder gegroeid, net als onze deskundigheid én de passie voor het ontwerpen en produceren van nieuwe producten. Wij hebben een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling in Etten-Leur. Hier ontwerpen onze engineers nieuwe oplossingen die de wensen van onze klanten vervullen. De verwachtingen zelfs overtreffen. Gamko is onderdeel van de Amerikaanse multinational ITW (Illinois Tool Works) maar opereert zelfstandig. Sinds de oprichting van ITW, meer dan 100 jaar geleden, is ITW uitgegroeid tot een van ‘s werelds leidende gediversifieerde fabrikanten van gespecialiseerde industriële apparatuur, verbruiksgoederen en diensten. Bekijk onze vacatures en kijk of jouw baan er tussen staat.

Onze cultuur

Wij zijn al lange tijd de wereldmarktleider voor professionele horeca koelingen, dit is een prestatie waar wij trots op zijn en één die wij met z’n allen neerzetten. We produceren al onze koelingen zelf met grote precisie en perfectie, dat zie je terug in onze kwaliteit die van zeer hoog niveau is. Wij geven jou graag de verantwoordelijkheid en vrijheid je werk zo goed mogelijk te doen. Als vakspecialist weet jij hoe je jouw werk het beste kan uitvoeren. En kom je er niet uit dan helpen je collega’s je graag. We maken dan wel koelingen, maar Gamko kenmerkt zich door een warme sfeer, ontstaan uit het familiebedrijf dat wij zijn geweest. Dat voel je nog steeds in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Open en informeel, als dit je aanspreekt dan pas jij goed bij Gamko.

Ontwikkeling en Opleidingen

Door in onze medewerkers te investeren middels cursussen, trainingen en opleidingen ontwikkelen wij je graag als mens en collega. Zo blijven wij de marktleider in alle branches waar gekoelde dranken worden aangeboden. Hier steken wij veel tijd en middelen in en wij bieden jou de ruimte om na te denken over een training of opleiding die je wilt volgen. We vinden het belangrijk dat jouw vakkennis op peil blijft en dat je nieuwe vaardigheden op doet. Hierdoor ben je in staat om aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken. Ons opleidingsbeleid is daarom open en sluit goed aan bij de vrijheid die wij je bieden in je werk. Samen kijken wij op welk vlak jij je verder kunt én wilt ontwikkelen. Wij investeren graag in je.

Waarom kies je voor Gamko?

Als je kiest voor Gamko dan wil je graag werken bij een productiebedrijf waar men trots is op elke koeling. Dit doen wij in een open en informele sfeer, waar je met 140 collega´s werkt aan de beste horecakoelingen. Wij zijn een stabiele organisatie en hebben een succesvolle bedrijfsgeschiedenis, mede door onze nieuwsgierigheid en toepassing van vernieuwende technologieën. Een echt productiebedrijf met een divers productassortiment dat continu meebeweegt met de wensen van de markt. Nieuwe ontwikkelingen pakken wij razendsnel op waardoor je werk heel gevarieerd is. Van verkoop tot productie, installatie en nazorg, wij doen alles zelf. Het is daarom wel eens druk bij ons, maar daar houden wij van, samen de schouders eronder en de klant blij maken. Spreekt dit je aan? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Wanneer pas je bij Gamko;

  • je werkt graag bij een bedrijf waar men elkaar kent en betrokken is;
  • collega’s die zelfstandig kunnen werken en initiatief tonen passen goed bij ons;
  • als jij affiniteit hebt met de horeca, vóór of áchter de bar, kies zelf maar;
  • je werkt altijd nauwkeurig, dit zit ín je, daarom hebben wij tevreden klanten;
  • we hebben een actieve personeelsvereniging, jij bent wel in voor een activiteit.