Gamko

Stagiair(e) HR

Stagiair(e) HR Gamko https://www.werkenbijgamko.nl
  • Etten-Leur
  • Fulltime
Direct solliciteren

  • Opleidingsniveau HBO
  • Uren per week 40 uur
  • Maandsalaris 4879 AL
  • Publicatiedatum 23-09-2019
  • Sluitingsdatum 31-12-2019

Ben jij de HBO student met een opleiding richting Human Resource Management en “koel” genoeg om bij ons stage te lopen? Heb je zin om tijdens je stage veel verantwoordelijkheid te krijgen en zelf met ideeën te komen?

Als je kiest voor Gamko dan wil je graag werken bij een productiebedrijf waar men trots is op elke koeling. Dit doen wij in een open en informele sfeer, waar je met 140 collega´s werkt aan de beste horecakoelingen. Wij zijn een stabiele organisatie en hebben een succesvolle bedrijfsgeschiedenis, mede door onze nieuwsgierigheid en toepassing van vernieuwende technologieën. Een echt productiebedrijf met een divers productassortiment dat continu meebeweegt met de wensen van de markt. Nieuwe ontwikkelingen pakken wij razendsnel op waardoor het werk heel gevarieerd is. Van verkoop tot productie, installatie en nazorg, wij doen alles zelf.

We maken dan wel koelingen, maar Gamko kenmerkt zich door een warme sfeer, ontstaan uit het familiebedrijf dat wij zijn geweest. Dat voel je nog steeds in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Open, informeel en gezellig, als dit je aanspreekt dan pas jij goed bij Gamko.

Voor de afdeling HR zijn wij op zoek naar een:

 

Stagiaire HR

De uitdaging

Als stagiaire HR word je actief betrokken bij alle activiteiten op de HR afdeling. Je verricht zowel administratieve als anderszins ondersteunende werkzaamheden (o.a. werving en selectie, contacten uitzendbureaus, opleidingsregistratie). Daarnaast is er ruimte voor het uitvoeren van een specifieke opdracht of onderzoek. Het onderwerp kunnen we in overleg bepalen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je wordt beschouwd als een volwaardig lid van de afdeling.

De afdeling HR bestaat uit 2 personen, een manager HR en een salarisadministrateur. De afdeling HR is ondersteunend aan alle afdelingen en medewerkers binnen het bedrijf.

Jouw talent

Je volgt thans een opleiding Personeel en Arbeid (of vergelijkbaar) op HBO niveau. Als persoon ben je pro-actief, leergierig, initiatiefrijk, secuur en heb je een brede interesse in het vakgebied van HR. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken en je bent niet bang om verantwoordelijkheid op je te nemen.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende stage, waarin je met veel zo niet alle aspecten van het HR vak te maken krijgt. Uiteraard krijg je een passende stage-vergoeding.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een korte brief met CV (bij voorkeur per email) of neem telefonisch contact op. Contactgegevens tref je hieronder aan.

 

 

Gamko B.V.

Mon Plaisir 75

4879 AL  Etten-Leur

 

Chantal Custers, HR manager

c.custers@gamko.nl

076-5087557

 

Vragen over werken bij Gamko ?

Chantal Custers

HR Manager

076 - 508 75 00