Gamko

Stagiair(e) Marketing (HBO) – afstudeerstage

Stagiair(e) Marketing (HBO) – afstudeerstage Gamko https://www.werkenbijgamko.nl
  • Etten-Leur
  • Fulltime
Direct solliciteren

  • Opleidingsniveau HBO
  • Uren per week 40 uur per week
  • Maandsalaris vergoeding
  • Publicatiedatum 20-12-2019

Gamko in ‘t kort

Gamko is een wereldwijde speler in het produceren van professionele drankenkoelingen voor de horeca, catering- en recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten. Naast een breed assortiment stekkerklare flessen- en fustenkoelingen biedt Gamko ook talloze mogelijkheden op het gebied van split opstellingen en centrale systemen. Twintig eigen monteurs staan garant voor een vakkundige installatie, snelle service (24/7) en perfect onderhoud. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten staat, naast design en functionaliteit, altijd de klantwens en het milieu centraal. Naast design, energieverbruik en ergonomie is men er bij Gamko apparatuur ook nog eens van verzekerd dat de dranken op de perfecte temperatuur geserveerd worden. En dat smaakt naar meer!

 

Stageplaats

Wij bieden een stageplaats in onze middelgrote organisatie gevestigd te Etten-Leur. Pro-activiteit staat bij ons hoog in het vaandel, het nemen van initiatief wordt zeer gewaardeerd en ook gestimuleerd. Uiteraard zal de student zeer goed begeleid worden, maar verwachten wij wel enige zelfstandigheid op het uitvoeren van de opdracht. Wij bieden een goede werksfeer en open cultuur, een mooie plek om werkervaring op te doen. Gezien het Europese karakter van onze organisatie geschiedt verslaglegging bij voorkeur in het Engels.

 

Probleemstelling Opdracht

Gamko is marktleider in de Horeca (Hotel-Restaurant-Café) en wil dit graag blijven. Daarnaast is er de wens om te groeien in andere marktsegmenten. De concurrenten zijn bekend, echter, welke positionering zij hebben in de markt vanuit de beleving van de klant en hoe die zich verhoud tot de positie van Gamko is minder bekend. Daarnaast weten we niet welke behoefte de markt voor drankenkoeling in de toekomst zal hebben en in welke richting Gamko zal moeten innoveren om haar positie in de markt te behouden en daar waar mogelijk in andere markten kan uitbreiden. Daarnaast wil Gamko zich met het zuster merk Foster voor voedsel koeling apparatuur onderscheiden in de markt met een compleet producten- en diensten portfolio.

 

Opdracht

Om dit positioneringsvraagstuk op te lossen zoeken we een kandidaat die voor zijn/haar stage marktonderzoek kan doen om in kaart te brengen in welke segmenten de groeikansen voor Gamko liggen in Nederland. Dit moet resulteren in een advies hoe Gamko daar het beste (al dan niet gezamenlijk met Foster) op kan inspelen op het gebied van innovaties (product portfolio) en positionering.

 

Voor meer informatie, neem contact op met lonie.vandervalk@foster-gamko.com